Karate klub

Limbuš

 

Danes

alt

mojstri_2011

Sašo Geč, Marjan Lederer, Herman Vocovnik, Vlado Kramberger, Valter Bogatin, pom. trenerja Mladen Kutnjak in glavni trener Primož Debenak.

Leto 2011 je bilo v našem Karate klubu Limbuš res nekaj posebnega in v slovenskem prostoru izjemnega. Tekom leta so se vrstile proslave ob jubilejih, tako da lahko to leto kar imenujemo Jubilejno 2011. Proslavljali smo 40. obletnico delovanja Karate kluba Limbuš ter nato 6 abrahamov članov  in eno 60. letnico člana. S ponosom lahko povemo, da imamo najstarejšo veteransko skupino v Sloveniji, kar je dovolj zgovoren podatek o povezanosti in prijateljskih odnosih, ki so prepleteni med nami.

Vsem jubilantom še enkrat iskrene čestitke in pohvala za redno obiskovanje treningov zaradi česar so lahko pravi vzor za vse mlajše člane, kateri lahko vidijo, da je lahko karate precej več kot samo šport - je življenjska pot - vsakega od nas.jubilanti_2011

Herman Vocovnik, Vlado Kramberger, Valter Bogatin, Rastko Vrečko, Andrej Polegek, Dušan Šrimf (60). Manjka Igor Čakš.

mladi_2011

Ekipa najmlajših članov z glavnim trenerjem Primožem Debenakom, pomočnikom glavnega trenerja Mladenom Kutnjakom ter trenerjem Hermanom Vocovnikom in vaditeljem Valterjem Bogatinom.

veterani_in_pomladek_2011